Min jul

Min jul blev riktigt julig.

Vi hade det mysit ute på ön med en massa god mat, fin gran, världens finaste hund, klappar och välkomponerad julmusik av systern. Men idag är glada julen slut och imorgon styr jag kosan norrut... Hoppas det blir mycket snö och inte alltför kallt. Vid minus 10 grader blir nämligen jag alldeles stel och märklig och kan inte fungera som jag ska, så jag hoppas på lagom kallt.  Vi ska fira det nya året, åka skidor och elda i brasan och bara ha det lugnt och skönt! Det blir mycket lugn och ro detta jullov, men det är också det jag längtat efter så länge. Avkoppling behövs efter en lång och rätt intensiv höst. Lilla datorn får inte följa med till fjälls, men kanske kan jag printa ner något däruppifrån ändå.

Annars är jag tillbaka nästa år igen ;)

Från mig till er alla en riktigt God Jul

Idag vill jag önska alla er kära bloggläsare en riktigt God Jul!!!
Hoppas ni får det riktigt mysit, snöit, glittrigt och juligt!

Varma kramar från mig

Julminnen

Skolavslutning idag och en hel termin har gått. Det känns märkligt som alltid hur fort tiden går och nu låter jag som en kärring, men jag känner så. Tiden trillar iväg och jag blir äldre och äldre.. Givetvis som alla andra. Det är ju helt okey, men igår när jag såg mig i spegeln tyckte jag mig se min mamma. Det kändes mycket mycket märkligt.
Annars snurrar det på rätt bra i huvudet för tillfället. Jag grunnar en massa och jag tror jag vet vad det beror på. Jul och nyår, dessa långa härliga helger- det finns en del att tänka på. Minnen blandas med nutid som blandas med framtid ,som blandas med vad och hur man vill att det ska vara...
Ska nog bestämma mig för att sluta tänka så mycket nästa år igen, får se hur det kommer att fungera.

Men jag har flera nyårslöften, återkommer om dem...


Elva näätter före jul...

Suck, vilken hemsk tv det finns också. Råkade bli fast vid en slags dokusåpa med en samling överviktiga människor från Sverige, Norge och Danmark. De stackrarna är inlåsta i ett slott där de såklart ska tävla om att gå ner i vikt. Vinnaren är givetvis den som går ner flest kilon, den personen vinner en halv miljon kronor.
Till sin hjälp har de en hysterisk kvina som säger till dem att bara äta gröt, och sallad och att de ska röööra sig hela, hela tiden...
Undrar om producenten tänkt på vad som skulle hända om någon skulle gå ner så mycket att det blev sjukligt? Att det bara blev skinn och ben kvar...Undrar vad som skulle hända om någons vikt stannade på 35 kg vid sista vägningen, skulle den personen vara en vinnare då?

För övrigt har denna luciadag varit mycket fin. Startade halv åtta imorse med luciatåg i Klara Kyrka och äntligen fick jag min julsång jag längtat efter.  Det var såå vackert!
Ikväll blir det ännu mer skön musik och så lite glögg förstås.

Och det är elva nätter före jul.


Julkalendern

Jag blev så glad av julkalendern på tv. Den var så fin. Hade precis satt på tvn och så plötsligt började den.
Lennart Jhäkel, ett marsvin och en vacker story... Jag hade nog älskat den än mer om jag vore tio år.
Tänker hursomhelst följa årets, är ju ändå uppe i ottan varje dag.

Det ringde på min dörr sent igår, men när jag öppnade var det ingen där. Jag blev förvånad och sen lite irriterad. Ringer man på så ringer man väl på! Då får man faktiskt se till att stå kvar också.
Hoppas att det var någon rolig person, som tänker komma tillbaka. Det roligaste vore om det var en hemlig beundrare..;) Som inte är galen förstås.

RSS 2.0