Funderar vidare

Hmm.. någon sa att livet blir enklare om man inte tänker så mycket, utan liksom bara gör..!
Jag undrar, hur går det till? Om man gör saker på måfå utan att reflektera, vad får man då?
Tänker vidare på framtiden och lite på kärleken också, som jag längtar efter. Jag undrar när den ska dyka upp? För den gör den ju då och då vet jag. Varenda människa i min närhet skaffar partners, ungar, bostadsrätt, vigselringar etc. Men inte jag, jag fortsätter med mitt singelliv och saken är att jag tror att jag egentligen trivs rätt bra med det. Tror jag, visst vill jag också ha man och barn och villa, men inte än! Först måste jag ju ta reda på vem jag är, kanske man aldrig helt gör, men lite mer vill jag ändå veta först! Ska man ha familj och barn tycker jag man ska vara vuxen först! Är jag det? Vill jag vara det? Kanske är jag bara rädd.
Rädd kan man vara för mycket har jag märkt, för att bli sviken, för att bli stor, för att hamna fel... Tycker inte om rädsla och är säker på att allt vore enklare om jag slapp den.


Första inlägget

Eftersom jag är en sådan tänkande person, så tänkte jag det kunde vara fint att dela med mig av dem till alla er som vill läsa. Jag tycker egentligen att det är skumt att benämna någon som en tänkare, jag menar alla tänker ju! Men det ligger väl ändå något i det vackra citatet "Je pense, donc je suis", inte sant?
Jaha vad tänker jag på då, jo det mesta faktiskt, även om det går i perioder. Just nu är det högskolevalet och min eventuella framtid inom mediebranschen som tar upp mycket plats... Jag vill skriva och jag vill förändra och då borde jag ju bli journalist tänker jag. Har tyvärr läst lite för mycket av Boethius som ju hatar medierna; enligt henne skulle min personlighet försolkas och förstöras om jag gav mig in på journalistfältet. Har ni hört talas om Grotesken? (Medierna i P1) Men jag vill ju! Då borde det gå tycker jag och jag tänker inte låta grotesken ta över!
Nåja, nog om det för ikväll! Ha det fint

Välkommen till min nya blogg!

Välkomna välkomna och bienvenue chez moi...!
Nån sa till mig att med en blogg kan man förändra världen och det tyckte jag lät vackert, så här har ni min!


RSS 2.0