Göra om

Jag är trött på de fula blommorna på den här bloggen, så trött. Lika trött är jag på min egen inredning här hemma, jag vill ha nytt, vitt och fräscht. Vill kasta ut fula byrån, röda mattan och gamla kaffekokaren och göra tomt!
Mitt examenarbete handlar om just det där, att vilja göra om hemma och drömmen om det perfekta huset. Ganska uppenbart är att man egentligen inte är trött på vare sig möbler eller gardiner, man är trött på sig själv.
Men huset är lättare att göra om, åtminstone om man har pengar. Hur lätt som helst att skaffa justa prylar och sen gå runt och mysa och känna sig som en bra människa i sitt vackra och personliga hem...

Rädsla

Jag är rädd. Det sa jag inte till viktor i klassen idag när vi övade intervjuteknik. Istället sa jag att jag är ganska orädd, men kanske lite orolig. Det är inte sant.
Idag är jag livrädd.
För mig själv och mina tråkiga tankar, för min märkliga och stressade hud, för vissa människor omkring mig och för den halkiga banan jag ska köra imorgon.
Jag går sönder, jag känner det.
Snart går jag sönder.

Kaffeabstinens

Nu har jag inte druckti kaffe på två dar. Och nu har jag haft konstant huvudvärk i två dar. Det är inte värt det. Så imorgon åker kaffebryggaren tillbaka in i köket igen. Jag struntar i vad kinesen sa, kaffe är gott och jag vill inte ha huvudvärk.

RSS 2.0