Present till Frida

Det gick bra! Jag har fått praktik och det känns så skönt, nu kan jag bocka av den lilla oron. Dessutom var de supertrevliga och det var en jätteskön stämning på redaktionen. Sånt är väldigt viktigt.
Till råga på allt hade jag fått ett litet paket när jag kom hem. Det var riktigt fint inslaget i en vit ask med orangea snören och inuti låg två Ubunto color i silkespapper: ) Måste var kaffekillen som skickat dem, tack så mycket!

Give me some practise

Imorgon ska jag på en intervju för praktik på en hälsotidning. Det känns nervöst, men mest stressigt. Jag vill slippa känna stressen över att inte ha en praktikplats. Vill veta var jag ska vara under tre månader i vår och gärna också vad jag kommer få göra. Så jag hoppas det går bra imorgon och att de tycker att jag verkar tillräckligt hälsosam:)

Jag ska inte berätta att jag känner mig rätt ohälsosam just nu, att jag är trött som få och har stela ben. Jag ska heller inte berätta att jag tänker för mycket, har stressmage och oroar mig för det mesta. Vissa sanningar mår bäst av att förbli hemligheter.

Auktion

Jag har skapat ett nytt intresse idag, att gå på auktion. Det är roligt och avkopplande att sitta på rad och se saker komma och gå och hur auktionsmannen börjar svettas när saker säljs för billigt...
Dessutom har jag sett världens vackraste matta. Tyvärr gick priset upp så den blev för dyr, köptes av en barnfamilj. Men den var stor och mörkt röd och hade rutor med fåglar, folk och mönster i. Så vackert! Jag tror att jag skulle vara lyckligare om jag fick kliva på en sådan matta.

Sen är det ett citat från Tre systrar som har fastnat i mitt huvud:

"Jag kan inte bli kär i dig, även om jag skulle vilja. Min själ är som inlåst och jag har tappat nyckeln".

Höstigt



Har ni sett nåt sötare?! Det är ett nakenmarsvin som ligger under kudden:)

Det är mycket nu, ex arbete, praktik, Indesign, fotouppgifter, höstmörker och ganska dålig ekonomi.
Jag känner mig hösttrött och sliten, skulle vilja åka till någon liten stuga en vecka och bara stirra i taket. Men det går ju inte, man får helt enkelt pigga på sig, eller ta sig i kragen som min mamma säger.
Köp rosenrot, träna och ät C-vitaminer och hepp, du är pigg igen!

Härligt och ärligt

Jag pratade precis med min mamma. Det var mest om hennes plommon, som är mogna nu. Hon hade varit här och skulle lämna en påse men jag var inte hemma... Att hunden fått en liten knöl som ramlat av, att brorsan bytt skola och att hon ska på en lång och rolig kräftskiva. Jag berättade om min svårskrivna debattartikel, brist på sömn och köra bil-ångest.

Det är härligt att vara ung.

Relationshemligheten

Det finns visst en hemlighet. En speciell hemlighet som visar hur man skapar sig bra relationer. Alla har sina strategier för att närma sig människor och de sätten kan enligt en bok delas in i grupper.
En av grupperna vill och längtar efter en relation men vågar inte riktigt komma till skott, en annan klänger sig fast så hårt vid sin partner att de skrämmer iväg dem och en tredje är för passionerad. För det kan man tydligen vara.
Jag kan gissa vilken av grupperna jag tillhör och jag kan inte säga att det känns särskilt bra. Men såklart, är man medveten om vad man gör för fel då borde det gå att göra rätt!

Sund själ

Jag älskar att spinna. Jo det är sant. Det trodde jag inte första gången jag testade, eller andra eller tredje, men nu gör jag det. Det ger mig lugn och trött, kroppsligt trött. Idag har jag nästan gått runt och längtat efter min spinning, kanske inte helt sunt men sant. Kan förstå dem som blir träningsnarkomaner, kan verkligen förstå dem.
Ska snart börja orientera också, eller hur A ? ;)

En sund själ i en sund kropp, är det inte så?

RSS 2.0